Byggfabriken öppnar ny stor butik i Vasastan

2014-04-16

Byggnadsvård är inne nu! I alla fall om man frågar butikskedjan Byggfabriken. Enligt Byggfabriken har intresset för byggnadsvård ökat ordentligt under de senaste åren, och för att kunna hantera den ökade efterfrågan öppnar de en till butik i Stockholm.

Du hittar den nya butiken i korsningen mellan Roslagsgatan och Surbrunnsgatan. Den invigs den 15:e mars, och det här blir deras tredje butik i Stockholm. Byggfabriken kom först till staden år 2000, och öppnade sin andra butik där redan 2004. Nu, tio år senare, är det alltså dags för tillökning.

Den här nya butiken kommer bli deras största. De nya lokalerna är på dryga 160 kvadratmeter, och kommer rymma ett komplett sortiment av produkter, men kommer inte specialisera sig på konstbetong och marksten. Istället kommer du bland annat kunna hitta måttbyggda kök i en stor variation av stilar; badrumsinredningar och massor av Byggfabrikens egna mönster och produkter för hemmet. Är man ute efter sten och konstbetong till en mur eller en trapp är det bättre att kolla med Flinta Konstbetong som har ett stort urval.

Alltså glada nyheter för alla som tycker om att vårda, restaurera och förnya i hemmet!

Se hela deras pressmeddelande om den nya butiken här:  Byggfabriken öppnar ny butik i Vasastan